Uitzending Afghanistan

 1. Home
 2. Uitzending Afghanistan
null

DOLDERMAN PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

MILITAIR PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

Uitzending Afghanistan

Heeft u tijdens een uitzending naar Afghanistan een oorlogstrauma opgelopen? Veel Afghanistan veteranen bevinden zich helaas in een vergelijkbare situatie. Gelukkig zijn er wel schadevergoedingsmogelijkheden vanuit Defensie. Sinds 2014 zijn die mogelijkheden uitgebreider dan voorheen. Als u een oorlogstrauma heeft opgelopen, is uw dienstverband mogelijk vroegtijdig beëindigd. Als u ook arbeidsongeschikt bent, loopt u nog veel meer inkomsten mis. Belangrijk is dat u zelf niet met de financiële gevolgen van uw oorlogstrauma blijft zitten. Dolderman Letselschade Advocaten heeft veel ervaring met gerechtelijke procedures voor veteranen. Wij helpen u graag bij het voeren van een gerechtelijke procedure tegen Defensie. Ons doel is dan om u compleet schadeloos te stellen.

header-1

Herbelevingen met PTSS

Het kan dat u dankzij een traumatische gebeurtenis tijdens uw uitzending in Afghanistan PTSS heeft. PTSS kent veel verschillende symptomen. In veel gevallen ervaart men herbelevingen van het traumatische moment. U heeft dan even het gevoel dat u weer op missie in Afghanistan. De herbelevingen kunnen zich voordoen tijdens een droom, maar ook tijdens het dagelijkse leven. Met PTSS kunt u ook angstiger of bozer reageren. Zelfs woede-aanvallen kunnen voorkomen. Bovendien hebben veteranen met PTSS vaak ook problemen met slapen en concentreren. Situaties die u aan de traumatische gebeurtenis tijdens uw uitzending in Afghanistan herinneren, zal u het liefst willen vermijden. Zo kan het dat u personen, situaties en activiteiten het liefst vermijdt.

De herbelevingen die u met PTSS ervaart kunnen u enorm in uw dagelijkse leven belemmeren. U kiest er zelf immers niet voor wanneer u het trauma herbeleven zal. Bovendien komt PTSS ook met andere klachten die u in uw dagelijkse leven kunnen belemmeren. Heeft u last van een Post Traumatische Stress Stoornis, dan bent u mogelijk zelfs arbeidsongeschikt. Gelukkig komt u in aanmerking voor een schadevergoeding als u PTSS hebt opgelopen tijdens uw uitzending in Afghanistan.

Een schadevergoeding claimen

Belangrijk is dat u niet zelf opdraait voor de financiële kosten die een oorlogstrauma met zich mee kan brengen. Gelukkig kan Defensie verantwoordelijk gesteld worden. U komt hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor een schadevergoeding. Dolderman Letselschade Advocaten kan u helpen door u te voorzien van juridisch advies. Bovendien kunnen we ook een gerechtelijke procedure voor u voeren. Dolderman Letselschade Advocaten heeft veel ervaring met gerechtelijke procedures voor veteranen. Bovendien is V. Dolderman zelf officier geweest binnen de Landmacht. Omdat de regels voor veteranen en militairen net iets anders zijn, raden we u aan om voor een gespecialiseerde advocaat als Dolderman Letselschade Advocaten te kiezen. De kans op een goede afloop is dan het grootst.

Een afspraak inplannen?

Ervaart u klachten als gevolg van uw uitzending in Afghanistan? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in op ons kantoor in Utrecht. Kunt u hier niet komen vanwege uw klachten? Dan kunnen we u mogelijk ook thuis bezoeken. We gaan graag met u na wat we voor u kunnen betekenen.

Vertel ons over uw zaak

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu