Uitzending Afghanistan

 1. Home
 2. Uitzending Afghanistan
null

DOLDERMAN PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

MILITAIR PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

Uitzending Afghanistan

Heeft u tijdens een uitzending naar Afghanistan een oorlogstrauma opgelopen? Veel Afghanistan veteranen bevinden zich helaas in een vergelijkbare situatie. Gelukkig zijn er wel schadevergoedingsmogelijkheden vanuit Defensie. Sinds 2014 zijn die mogelijkheden uitgebreider dan voorheen. Als u een oorlogstrauma heeft opgelopen, is uw dienstverband mogelijk vroegtijdig beëindigd. Als u ook arbeidsongeschikt bent, loopt u nog veel meer inkomsten mis. Belangrijk is dat u zelf niet met de financiële gevolgen van uw oorlogstrauma blijft zitten. Dolderman Letselschade Advocaten heeft veel ervaring met gerechtelijke procedures voor veteranen. Wij helpen u graag bij het voeren van een gerechtelijke procedure tegen Defensie. Ons doel is dan om u compleet schadeloos te stellen.

militair invaliditeispensioen

Ontdek of je recht hebt op een schadevergoeding

dankzij onze defensie letselschade test weet je binnen enkele stappen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Loading...

Heeft andere klachten? Of verwacht u klachten? Mail ons via legal@dlsa.nl.

Of laat uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug:

U kunt geen aanspraak maken op schadevergoeding.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt na aanvaarding van de medische eindtoestand (MEP) aanspraak maken op de Regeling Volledige Schadevergoeding (RVS). Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Kunt u mogelijk aanspraak maken op schade vergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Heeft u bezwaar gemaakt binnen 6 weken? Zo niet, U kunt mogelijk binnen een jaar herkeuring aanvragen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade. Mogelijk bent u nog in dienst bij de overheid als burger ambtenaar. Vul dan de aanvraag MIP in. Noot: indien u nog in dienst bent bij Defensie neem dan contact met ons op. U heeft mogelijk recht op een BIV (Bijzondere Invaliditeit Verhoging).


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP toezenden. Mail na invullen het standaardformulier aan het ABP. Een zorgcoördinator zal dan contact met u opnemen.

U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Mogelijk kunt u eerder uw medische eindsituatie krijgen door een verzoek in te vullen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade.


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP mailen. Mail na invullen het formulier aan het ABP. Aansluitend zal een zorgcoördinator van het ABP contact met u opnemen.


Dien een verzoek in bij het ABP om de medische eindtoestand vast te stellen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Na aanvaarden met kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Na afronden van uw behandeling en/of aanvaarden van de medische eindtoestand kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Verstuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.Herbelevingen met PTSS

Het kan dat u dankzij een traumatische gebeurtenis tijdens uw uitzending in Afghanistan PTSS heeft. PTSS kent veel verschillende symptomen. In veel gevallen ervaart men herbelevingen van het traumatische moment. U heeft dan even het gevoel dat u weer op missie in Afghanistan. De herbelevingen kunnen zich voordoen tijdens een droom, maar ook tijdens het dagelijkse leven. Met PTSS kunt u ook angstiger of bozer reageren. Zelfs woede-aanvallen kunnen voorkomen. Bovendien hebben veteranen met PTSS vaak ook problemen met slapen en concentreren. Situaties die u aan de traumatische gebeurtenis tijdens uw uitzending in Afghanistan herinneren, zal u het liefst willen vermijden. Zo kan het dat u personen, situaties en activiteiten het liefst vermijdt.

De herbelevingen die u met PTSS ervaart kunnen u enorm in uw dagelijkse leven belemmeren. U kiest er zelf immers niet voor wanneer u het trauma herbeleven zal. Bovendien komt PTSS ook met andere klachten die u in uw dagelijkse leven kunnen belemmeren. Heeft u last van een Post Traumatische Stress Stoornis, dan bent u mogelijk zelfs arbeidsongeschikt. Gelukkig komt u in aanmerking voor een schadevergoeding als u PTSS hebt opgelopen tijdens uw uitzending in Afghanistan.

Een schadevergoeding claimen

Belangrijk is dat u niet zelf opdraait voor de financiële kosten die een oorlogstrauma met zich mee kan brengen. Gelukkig kan Defensie verantwoordelijk gesteld worden. U komt hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor een schadevergoeding. Dolderman Letselschade Advocaten kan u helpen door u te voorzien van juridisch advies. Bovendien kunnen we ook een gerechtelijke procedure voor u voeren. Dolderman Letselschade Advocaten heeft veel ervaring met gerechtelijke procedures voor veteranen. Bovendien is V. Dolderman zelf officier geweest binnen de Landmacht. Omdat de regels voor veteranen en militairen net iets anders zijn, raden we u aan om voor een gespecialiseerde advocaat als Dolderman Letselschade Advocaten te kiezen. De kans op een goede afloop is dan het grootst.

Een afspraak inplannen?

Ervaart u klachten als gevolg van uw uitzending in Afghanistan? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in op ons kantoor in Utrecht. Kunt u hier niet komen vanwege uw klachten? Dan kunnen we u mogelijk ook thuis bezoeken. We gaan graag met u na wat we voor u kunnen betekenen.

Vertel ons over uw zaak

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu