Libanon veteranen

 1. Home
 2. Libanon veteranen
null

DEFENSIE LETSELSCHADE ADVOCATEN

LIBANON VETERANEN

Libanon veteranen

Veel Libanon veteranen hebben nog klachten als gevolg van hun uitzending. Zij kampen bijvoorbeeld met PTSS problemen als gevolg van een oorlogstrauma. Libanon veteranen kunnen daar in het dagelijkse leven veel last van hebben. Behalve dat PTSS voor psychische klachten zorgt, kunnen de klachten ook grote financiële gevolgen hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld financiële inkomsten mislopen doordat u uw carrière bij Defensie vroegtijdig moest beëindigen. Mogelijk bent u dankzij uw klachten ook arbeidsongeschikt, waardoor u nog meer inkomsten misloopt. Bovendien kost ook het behandelen geld. Gelukkig zijn er schadevergoedingen voor Libanon veteranen. Sinds 2014 zijn die mogelijkheden verder uitgebreid. Wilt u compleet schadeloos gesteld worden? Dan kan Dolderman Letselschade Advocaten u van dienst zijn.

Het gevolg van uw traumatische ervaringen

Libanon veteranen kunnen tijdens hun missie verschillende traumatische ervaringen hebben meegemaakt. Als u PTSS heeft opgelopen, kunt u last hebben van herbelevingen. U heeft dan weer even het gevoel alsof u in oorlogsgebied bent. U kunt ook op anderen reageren alsof u nog op missie bent. Zo reageert u eerder boos of angstig. U heeft bovendien de neiging om zaken die u aan het traumatische moment herinneren te vermijden. Zo kunt u gevoelens, plaatsen, personen en activiteiten vermijden.

Dankzij uw oorlogstrauma minder emotioneel

Uw oorlogstrauma kan er ook voor zorgen dat u minder emotioneel bent en reageert. U ervaart alleen nog oppervlakkige emoties. U geeft minder om uzelf, maar ook om de mensen om u heen. Bovendien haalt u minder plezier uit activiteiten die u vroeger leuk vond om te doen. Vaak leiden de klachten ook tot slaap- en concentratieproblemen. Die slaapproblemen zijn vaak ook het gevolg van nachtmerries waarin u weer even in Libanon bent.

Een schadevergoeding vanuit Defensie

PTSS kan ook grote financiële gevolgen met zich meebrengen. Het is dan ook van belang dat u een schadevergoeding van Defensie krijgt. Gelukkig zijn die schadevergoedingsmogelijkheden er ook. Dolderman Letselschade Advocaten heeft veel ervaring met gerechtelijke procedures voor veteranen en militairen. Wij helpen u dan ook graag indien u een gerechtelijke procedure tegen Defensie wilt volgen. Belangrijk is dat u niet zelf met de financiële gevolgen blijft zitten. Wij willen u compleet schadeloos stellen.

Letsel bij militairen en veteranen

De financiële gevolgen

Als Libanon veteraan met een oorlogstrauma krijgt u ook met financiële gevolgen te maken. Zo is uw dienstverband mogelijk vroegtijdig beëindigd. PTSS moet bovendien behandeld worden en mogelijk bent u ook arbeidsongeschikt geraakt. Doordat Dolderman Letselschade Advocaten gespecialiseerd is in gerechtelijke procedures voor veteranen en militairen, kunnen we u hopelijk compleet schadeloos stellen. Niet alleen hebben we veel ervaring met gerechtelijke procedures voor veteranen, maar V. Dolderman is zelf ook officier geweest bij de Landmacht. Niet voor niets kiezen Libanon veteranen uit heel het land ervoor om Dolderman Letselschade Advocaten te benaderen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u op ons kantoor in Utrecht. Heeft u niet de mogelijkheid om hier te komen, dan kunnen we eventueel ook bij u thuis langskomen.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu