Mr. Tim van der Torn

Advocaat specialist letselschade

Telefoonnummer: 085-0240041 – Mail: Info@dlsa.nl
Herculeslaan 24, 3584 AB Utrecht

Ons teamlid

Beschrijving

Mr. Tim van der Torn studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na zijn studie is Tim zijn advocatenloopbaan begonnen bij een gerenommeerd Utrechts advocatenkantoor. Sinds januari 2017 is hij werkzaam bij DLSA.

Tim van der Torn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: letselschaderecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Daarnaast heeft hij veel kennis van het sociaal zekerheidsrecht zoals bijvoorbeeld de WIA, WAO en ziektewet. Tim kenmerkt zich door een sterk analytisch vermogen, een zorgvuldige werkwijze en een klantgerichte aanpak zijn de kwaliteiten die hem helpen een goed resultaat voor uw zaak te behalen. Tim heeft de Letselschade Advocaten Opleiding afgerond aan de Grotius specialisatieopleiding Personenschade (LSA-opleiding).

Praktijkgebieden: civiel, ambtenaar (rechtspositie), militair, veteraan, politie, dwarslaesie, whiplash, verkeersongeval, arbeidsongeval, chroom 6 en burnpit.