Burn pit

 1. Home
 2. Burn pit
null

DEFENSIE LETSELSCHADE ADVOCATEN

PTSS LIBANON VETERANEN

Burn pit

Heeft u bij Defensie gewerkt en bent u daar veel in aanraking gekomen met rook afkomstig uit een burn pit? Een burn pit is een kuil waar afval in verbrand wordt. Tijdens missies is er niet altijd een geschikte mogelijkheid om afval af te voeren. Sommige militairen zijn tijdens hun uitzendingen veelvuldig in aanraking gekomen met de rook die afkomstig is uit deze afvalkuilen. Veel militairen en veteranen geven aan gezondheidsklachten te ervaren waarvan ze vermoeden dat deze veroorzaakt zijn door een burn pit. Herkent u zichzelf daarin? Dan is het belangrijk dat Defensie de schade vergoedt indien uw gezondheidsklachten inderdaad het gevolg van een burn pit zijn.
Indien u een schadevergoeding wilt van Defensie, kunnen onze defensie advocaten u bijstaan. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Leest u dan verder.

Burn pit Defensie

Tijdens veel grote missies zijn militairen in aanraking gekomen met de rook uit een burn pit. Tegenwoordig wordt er tijdens missies niet langer gebruik gemaakt van de burn pits die schadelijk zijn voor de gezondheid. Indien u gezondheidsklachten ervaart die het gevolg zijn van een burn pit, is het belangrijk dat defensie een schadevergoeding met u afhandelt. Als militair heeft u namelijk niet de mogelijkheid om de schadelijke dampen eenvoudig te ontwijken tijdens een uitzending. Zo zijn militairen die op Kamp Holland in Afghanistan gestationeerd waren veelvuldig in aanraking gekomen met rook uit een burn pit.

Ontdek of je recht hebt op een schadevergoeding

dankzij onze defensie letselschade test weet je binnen enkele stappen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Loading...

Heeft andere klachten? Of verwacht u klachten? Mail ons via legal@dlsa.nl.

Of laat uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug:

U kunt geen aanspraak maken op schadevergoeding.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt na aanvaarding van de medische eindtoestand (MEP) aanspraak maken op de Regeling Volledige Schadevergoeding (RVS). Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Kunt u mogelijk aanspraak maken op schade vergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Heeft u bezwaar gemaakt binnen 6 weken? Zo niet, U kunt mogelijk binnen een jaar herkeuring aanvragen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade. Mogelijk bent u nog in dienst bij de overheid als burger ambtenaar. Vul dan de aanvraag MIP in. Noot: indien u nog in dienst bent bij Defensie neem dan contact met ons op. U heeft mogelijk recht op een BIV (Bijzondere Invaliditeit Verhoging).


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP toezenden. Mail na invullen het standaardformulier aan het ABP. Een zorgcoördinator zal dan contact met u opnemen.

U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Mogelijk kunt u eerder uw medische eindsituatie krijgen door een verzoek in te vullen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade.


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP mailen. Mail na invullen het formulier aan het ABP. Aansluitend zal een zorgcoördinator van het ABP contact met u opnemen.


Dien een verzoek in bij het ABP om de medische eindtoestand vast te stellen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Na aanvaarden met kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Na afronden van uw behandeling en/of aanvaarden van de medische eindtoestand kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Verstuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.Schadevergoeding na een burn pit van Defensie?

Heeft u gezondheidsklachten waarvan u vermoedt dat deze het gevolg zijn van burn pit exposure? Dan bent u bij PTSSdefensie.nl aan het juiste adres. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in schadevergoedingen voor militairen en veteranen. Als u gezondheidsklachten ervaart waarvoor Defensie verantwoordelijk is, geven wij u graag juridisch advies. Wilt u een gerechtelijke procedure tegen Defensie starten, dan kunnen wij u bijstaan.

Behalve dat we militairen en veteranen bijstaan die klachten hebben als gevolg van een burn pit, kunnen we u ook in andere situaties van dienst zijn. Heeft u bijvoorbeeld PTSS als gevolg van een uitzending? Ook dan kunnen we u juridisch bijstaan en kunt u voor juridisch advies bij ons terecht.

Waarom PTSSdefensie.nl?

PTSSdefensie.nl is een domein van Dolderman Letselschade Advocaten. Wij hebben veel ervaring met gerechtelijke procedures voor veteranen en militairen. Om die reden kiezen veteranen uit heel het land ervoor om ons te benaderen. Veel van onze gerechtelijke procedures hebben een goede afloop. V. Dolderman is bovendien zelf officier geweest bij de Landmacht. De regels voor militairen en veteranen zijn net iets anders dan wanneer u een civiele gerechtelijke procedure zou starten.
Om die reden is het aan te raden om voor een gespecialiseerde letselschade advocaat te kiezen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij ontvangen u graag op afspraak in ons kantoor in Utrecht. Heeft u niet de mogelijkheid om ons kantoor in Utrecht te bezoeken, dan kunnen wij mogelijk ook bij u langskomen. We nemen de mogelijkheden graag met u door.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu