Symptomen PTSS

 1. Home
 2. Symptomen PTSS
null

DOLDERMAN PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

MILITAIR PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

Symptomen PTSS militair

Heeft u een PTSS angststoornis, omdat u tijdens een uitzending een traumatische gebeurtenis heeft meegemaakt? De symptomen van PTSS bij een militair kunnen erg vervelend zijn. In uw dagelijkse leven kunt u hier dan ook veel last van ondervinden. Ook kan een oorlogstrauma een grote financiële impact hebben. Als uw dienstverband vroegtijdig is beëindigd, kunt u ook inkomsten mislopen. U loopt nog meer inkomsten mis als u dankzij uw klachten helemaal niet meer kunt werken. De symptomen van PTSS bij een militair zijn (deels) te behandelen. Ook het behandelen van PTSS kost uiteraard geld. Belangrijk is dat u niet met de financiële gevolgen blijft zitten. We raden u dan ook aan om contact op te nemen met Dolderman Letselschade Advocaten. Wij kunnen u helpen om een schadevergoeding te krijgen. Sinds 2014 zijn de schadevergoedingsmogelijkheden overigens sterk verbeterd. Ook als u al een schadevergoeding heeft gehad, maar nog restschade heeft, kunnen wij u helpen.

militair invaliditeispensioen

Ontdek of je recht hebt op een schadevergoeding

dankzij onze defensie letselschade test weet je binnen enkele stappen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Loading...

Heeft andere klachten? Of verwacht u klachten? Mail ons via legal@dlsa.nl.

Of laat uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug:

U kunt geen aanspraak maken op schadevergoeding.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt na aanvaarding van de medische eindtoestand (MEP) aanspraak maken op de Regeling Volledige Schadevergoeding (RVS). Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Kunt u mogelijk aanspraak maken op schade vergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Heeft u bezwaar gemaakt binnen 6 weken? Zo niet, U kunt mogelijk binnen een jaar herkeuring aanvragen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade. Mogelijk bent u nog in dienst bij de overheid als burger ambtenaar. Vul dan de aanvraag MIP in. Noot: indien u nog in dienst bent bij Defensie neem dan contact met ons op. U heeft mogelijk recht op een BIV (Bijzondere Invaliditeit Verhoging).


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP toezenden. Mail na invullen het standaardformulier aan het ABP. Een zorgcoördinator zal dan contact met u opnemen.

U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Mogelijk kunt u eerder uw medische eindsituatie krijgen door een verzoek in te vullen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade.


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP mailen. Mail na invullen het formulier aan het ABP. Aansluitend zal een zorgcoördinator van het ABP contact met u opnemen.


Dien een verzoek in bij het ABP om de medische eindtoestand vast te stellen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Na aanvaarden met kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Na afronden van uw behandeling en/of aanvaarden van de medische eindtoestand kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Verstuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.Symptomen van PTSS bij een militair

Veel veteranen hebben tijdens een uitzending een oorlogstrauma opgelopen. Er zijn diverse symptomen van PTSS waar u als militair last van kunt hebben. Zo herbeleeft u het traumatische moment van uw uitzending regelmatig. Dat kan overdag zijn, maar ook tijdens uw dromen. Bovendien reageert u vaak anders dan u vroeger zou hebben gedaan. U heeft eerder de neiging om angstig of juist boos te reageren. Ook woedeaanvallen kunnen aan de orde zijn. Veteranen die een traumatische ervaring hebben gehad, doen er vaak alles aan om herinneringen daaraan te vermijden. Zo probeert u gevoelens, plaatsen, personen en activiteiten die u aan dit moment herinneren, te vermijden.

Een van de andere symptomen van PTSS bij een militair kan juist zijn dat uw emoties oppervlakkig zijn. U heeft minder gevoelens voor zichzelf, maar ook voor anderen. Bovendien heeft u minder plezier in de dingen die u vroeger juist graag deed. In veel gevallen herinneren veteranen met PTSS zich het traumatische moment ook niet helemaal meer. Bovenstaande klachten kunnen ook tot slaap- en concentratieproblemen leiden.

De financiële impact

De symptomen van PTSS militair zijn ontzettend vervelend. Daar komt ook nog eens bij dat dit doorgaans grote financiële gevolgen heeft. Het is dan ook van belang dat u niet zelf met alle financiële gevolgen blijft zitten. Het doel is om u compleet schadeloos te stellen. Uw behandelingen moeten betaald worden en u loopt inkomsten mis. Het is van belang dat echt alle schadeposten goed in kaart gebracht worden. Bij Dolderman Letselschade Advocaten kunnen we u daarbij helpen. Ook kunt u bij ons terecht voor juridisch advies of als u graag wilt dat wij een juridische procedure voor u starten.

Militair? PTSS Symptomen? ptssdefensie.nl

Onze defensie advocaten begrijpen heel goed hoe vervelend de symptomen van PTSS voor militairen kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in gerechtelijke procedures voor veteranen en militairen. Mr. V. Dolderman is zelf officier geweest bij de landmacht. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkundigheid, bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu