PTSS Defensie

 1. Home
 2. PTSS Defensie
null

DOLDERMAN PTSS DEFENSIE ADVOCATEN, JURISTEN & SPECIALISTEN

WIJ STAAN KLAAR OM U TE HELPEN

Hulp nodig bij een schadeclaim van onze PTSS Experts?

Heeft u aan uw uitzending PTSS opgelopen? Of heeft u te maken met psychische klachten? Dan maakt u extra kosten, bijvoorbeeld vanwege een medisch traject. Of misschien loopt u inkomsten mis doordat u arbeidsongeschikt bent geraakt. Kortom: u heeft een defensie letselschade specialist nodig. Vetrouw op een goede en ervaren advocaat. DLSA zet alles op alles om ervoor te zorgen dat uw schade wordt vergoed.

Ik kan een ieder die betrokken is bij een conflict of arbeidsongeval waarbij mogelijk sprake is van schade en/of letsel aanraden om contact op te nemen met de advocaten van DLSA. Het zijn gedreven advocaten die het belang van hun cliënt voor alles stelt.
Ervaring van J.G.L. Wecke

Ontdek of je recht hebt op een schadevergoeding

dankzij onze defensie letselschade test weet je binnen enkele stappen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Loading...

Heeft andere klachten? Of verwacht u klachten? Mail ons via legal@dlsa.nl.

Of laat uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug:

U kunt geen aanspraak maken op schadevergoeding.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt na aanvaarding van de medische eindtoestand (MEP) aanspraak maken op de Regeling Volledige Schadevergoeding (RVS). Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Kunt u mogelijk aanspraak maken op schade vergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Heeft u bezwaar gemaakt binnen 6 weken? Zo niet, U kunt mogelijk binnen een jaar herkeuring aanvragen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade. Mogelijk bent u nog in dienst bij de overheid als burger ambtenaar. Vul dan de aanvraag MIP in. Noot: indien u nog in dienst bent bij Defensie neem dan contact met ons op. U heeft mogelijk recht op een BIV (Bijzondere Invaliditeit Verhoging).


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP toezenden. Mail na invullen het standaardformulier aan het ABP. Een zorgcoördinator zal dan contact met u opnemen.

U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Mogelijk kunt u eerder uw medische eindsituatie krijgen door een verzoek in te vullen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade.


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP mailen. Mail na invullen het formulier aan het ABP. Aansluitend zal een zorgcoördinator van het ABP contact met u opnemen.


Dien een verzoek in bij het ABP om de medische eindtoestand vast te stellen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Na aanvaarden met kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Na afronden van uw behandeling en/of aanvaarden van de medische eindtoestand kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Verstuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.Waarom kiezen voor DLSA?

Dankzij onze samenwerking met diverse specialisten zijn we bij DLSA in staat om een maximale schadevergoeding te claimen voor onze cliënten. Vanwege onderstaande redenen kunt u uw zaak met een gerust hart aan ons overlaten en zelf werken aan uw herstel. Kiezen voor DLSA advocaten betekent:

 • Gratis juridisch advies.
 • Een goed bereikbaar kantoor in Utrecht.
 • Huisbezoek mogelijk in heel Nederland.
 • Diverse keurmerken, lees per jurist of advocaat welke zij bezitten.
 • Uitstekende rechtsbijstand.
 • Geen juridische zorgen: wij nemen u al het werk uit handen.
 • Hoge schadevergoedingen dankzij samenwerking met topspecialisten.
 • Daadkrachtige hulp.
 • Ook pro-deo en no-cure-no-pay.

Stap voor stap

U heeft recht op schadevergoeding als de tegenpartij aansprakelijk is voor het ongeval. Maar letselschade claimen is geen eenvoudig proces.
Daarom hebben we een stap-voor-stap traject ontwikkeld om uw schade zo snel en inzichtelijk mogelijk te claimen.

 • U bezoekt uw huisarts, neemt contact met ons op en verzamel informatie;
 • Wij onderzoeken wie verantwoordelijk is en stellen de tegenpartij aansprakelijk;
 • Wij vragen uw medisch dossier op, berekenen de hoogte van de schade en starten de onderhandeling.

Als letselschade advocaten claimen wij een vergoeding voor uw huidige en toekomstige schade die u lijdt.

Waarom juridische hulp inschakelen:

 1. Trap niet in de valkuilen van de verzekeringsmaatschappij;
 2. Wees goed voorbereid op lastige juridische procedures;
 3. Voorkom dat u met een deel van uw schade blijft zitten.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu