Complexe PTSS

 1. Home
 2. Complexe PTSS
null

DEFENSIE LETSELSCHADE ADVOCATEN

COMPLEXE PTSS

Complexe PTSS

Heeft u complexe PTSS opgelopen als gevolg van traumatische gebeurtenissen tijdens uw uitzending als militair? De gevolgen van complexe PTSS kunnen erg groot zijn. Niet alleen heeft u in het dagelijkse leven veel last van mentale klachten, maar ook bent u mogelijk arbeidsongeschikt. Ook het behandelen van complexe PTSS kost geld. Belangrijk is dat u niet zelf met de financiële gevolgen van PTSS blijft zitten. Sinds 2014 zijn de schadevergoedings mogelijkheden voor militairen met PTSS sterk uitgebreid. Wilt u dat u juridisch wordt bijgestaan door een specialist? Dan bent u bij Dolderman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Wij kunnen u juridisch advies geven en bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure.

Ontdek of je recht hebt op een schadevergoeding

dankzij onze defensie letselschade test weet je binnen enkele stappen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Loading...

Heeft andere klachten? Of verwacht u klachten? Mail ons via legal@dlsa.nl.

Of laat uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug:

U kunt geen aanspraak maken op schadevergoeding.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt na aanvaarding van de medische eindtoestand (MEP) aanspraak maken op de Regeling Volledige Schadevergoeding (RVS). Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Kunt u mogelijk aanspraak maken op schade vergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Heeft u bezwaar gemaakt binnen 6 weken? Zo niet, U kunt mogelijk binnen een jaar herkeuring aanvragen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade. Mogelijk bent u nog in dienst bij de overheid als burger ambtenaar. Vul dan de aanvraag MIP in. Noot: indien u nog in dienst bent bij Defensie neem dan contact met ons op. U heeft mogelijk recht op een BIV (Bijzondere Invaliditeit Verhoging).


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP toezenden. Mail na invullen het standaardformulier aan het ABP. Een zorgcoördinator zal dan contact met u opnemen.

U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Mogelijk kunt u eerder uw medische eindsituatie krijgen door een verzoek in te vullen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade.


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP mailen. Mail na invullen het formulier aan het ABP. Aansluitend zal een zorgcoördinator van het ABP contact met u opnemen.


Dien een verzoek in bij het ABP om de medische eindtoestand vast te stellen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Na aanvaarden met kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Na afronden van uw behandeling en/of aanvaarden van de medische eindtoestand kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Verstuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.Herbelevingen van de oorlog

Er zijn veel veteranen die klachten ervaren nadat ze een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt tijdens een uitzending. Er zijn verschillende symptomen waaraan u PTSS kunt herkennen. Herbelevingen van de oorlog komen veel voor. Het voelt dan even of u weer in oorlogsgebied bent. U kunt hierdoor overdag plotseling angstig of woedend worden en weer reageren alsof u op uitzending bent. Ook kunt u nachtmerries hebben waarin u traumatische gebeurtenissen weer herbeleeft. Mensen met complexe PTSS hebben de neiging om personen en situaties die hun doen terugdenken aan de traumatische ervaring, te vermijden.

Complexe PTSS kan u dus emotioneel maken, maar kan er ook voor zorgen dat uw gevoelens onderdrukt zijn. Zo zijn de gevoelens voor uzelf of anderen veel oppervlakkiger dan voor uw uitzending het geval was. U haalt ook minder plezier uit de dingen die u voorheen juist leuk vond. Bovendien kunnen de klachten ertoe leiden dat u moeilijker slaapt en zich ook lastiger kunt concentreren.

Letsel bij militairen en veteranen

Complexe PTSS behandelen

Belangrijk is dat u complexe PTSS laat behandelen. De klachten kunnen immers een grote invloed hebben op uw dagelijkse leven. Bovendien heeft PTSS ook financiële gevolgen. Om die reden is het dus van belang dat u een schadevergoeding krijgt. Bij Dolderman Letselschade Advocaten kunnen we u juridisch advies geven en/of bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure tegen defensie. Belangrijk is dat u zonder schadeposten blijft zitten. Ook als u al een ereschuld ontvangen heeft, kan er sprake zijn van restschade. Bij Dolderman Letselschade Advocaten hebben we als doel om u compleet schadeloos te stellen.

Juridische hulp na traumatische ervaringen bij Defensie

Wilt u graag juridische hulp bij uw gerechtelijke procedure tegen Defensie? Dan bent u Bij Dolderman Letselschade Advocaten absoluut aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met gerechtelijke procedures tegen Defensie. Veel van die procedures komen tot een goed einde. Vanwege onze vakkundigheid en ruime ervaring, kiezen veel veteranen ervoor om ons te benaderen. Bovendien is V. Dolderman zelf ook officier geweest bij de Landmacht.
Bent u benieuwd naar wat Dolderman Letselschade Advocaten voor u kan betekenen? Dan maken we graag een afspraak met u in ons kantoor in Utrecht. Kunt u dankzij uw klachten niet naar ons kantoor komen, kunnen we eventueel ook bij u langskomen.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu