Complexe PTSS

 1. Home
 2. Complexe PTSS
null

DEFENSIE LETSELSCHADE ADVOCATEN

COMPLEXE  PTSS

Complexe PTSS

Heeft u complexe PTSS opgelopen als gevolg van traumatische gebeurtenissen tijdens uw uitzending als militair? De gevolgen van complexe PTSS kunnen erg groot zijn. Niet alleen heeft u in het dagelijkse leven veel last van mentale klachten, maar ook bent u mogelijk arbeidsongeschikt. Ook het behandelen van complexe PTSS kost geld. Belangrijk is dat u niet zelf met de financiële gevolgen van PTSS blijft zitten. Sinds 2014 zijn de schadevergoedings mogelijkheden voor militairen met PTSS sterk uitgebreid. Wilt u dat u juridisch wordt bijgestaan door een specialist? Dan bent u bij Dolderman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Wij kunnen u juridisch advies geven en bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure.

Letsel bij militairen en veteranen

Herbelevingen van de oorlog

Er zijn veel veteranen die klachten ervaren nadat ze een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt tijdens een uitzending. Er zijn verschillende symptomen waaraan u PTSS kunt herkennen. Herbelevingen van de oorlog komen veel voor. Het voelt dan even of u weer in oorlogsgebied bent. U kunt hierdoor overdag plotseling angstig of woedend worden en weer reageren alsof u op uitzending bent. Ook kunt u nachtmerries hebben waarin u traumatische gebeurtenissen weer herbeleeft. Mensen met complexe PTSS hebben de neiging om personen en situaties die hun doen terugdenken aan de traumatische ervaring, te vermijden. 

Complexe PTSS kan u dus emotioneel maken, maar kan er ook voor zorgen dat uw gevoelens onderdrukt zijn. Zo zijn de gevoelens voor uzelf of anderen veel oppervlakkiger dan voor uw uitzending het geval was. U haalt ook minder plezier uit de dingen die u voorheen juist leuk vond. Bovendien kunnen de klachten ertoe leiden dat u moeilijker slaapt en zich ook lastiger kunt concentreren.

Complexe PTSS behandelen

Belangrijk is dat u complexe PTSS laat behandelen. De klachten kunnen immers een grote invloed hebben op uw dagelijkse leven. Bovendien heeft PTSS ook financiële gevolgen. Om die reden is het dus van belang dat u een schadevergoeding krijgt. Bij Dolderman Letselschade Advocaten kunnen we u juridisch advies geven en/of bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure tegen defensie. Belangrijk is dat u zonder schadeposten blijft zitten. Ook als u al een ereschuld ontvangen heeft, kan er sprake zijn van restschade. Bij Dolderman Letselschade Advocaten hebben we als doel om u compleet schadeloos te stellen.

Juridische hulp na traumatische ervaringen bij Defensie

Wilt u graag juridische hulp bij uw gerechtelijke procedure tegen Defensie? Dan bent u Bij Dolderman Letselschade Advocaten absoluut aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met gerechtelijke procedures tegen Defensie. Veel van die procedures komen tot een goed einde. Vanwege onze vakkundigheid en ruime ervaring, kiezen veel veteranen ervoor om ons te benaderen. Bovendien is V. Dolderman zelf ook officier geweest bij de Landmacht.
Bent u benieuwd naar wat Dolderman Letselschade Advocaten voor u kan betekenen? Dan maken we graag een afspraak met u in ons kantoor in Utrecht. Kunt u dankzij uw klachten niet naar ons kantoor komen, kunnen we eventueel ook bij u langskomen.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu