PTSS militairen

 1. Home
 2. PTSS militairen
null

DOLDERMAN PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

MILITAIR PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

PTSS militairen

PTSS bij militairen komt veel voor. Heeft u tijdens een uitzending een traumatische ervaring gehad, dan kunt u ook PTSS hebben opgelopen. De klachten die hierbij komen kijken, kunnen u in het dagelijkse leven erg belemmeren. Bovendien kan PTSS bij militairen ook een grote financiële impact hebben. Is uw dienstverband vroegtijdig beëindigd, dan heeft u ook inkomsten misgelopen. Zeker als u arbeidsongeschikt bent geraakt, loopt u veel inkomsten mis. Belangrijk is dat alle schadeposten in kaart worden gebracht en dat u zonder schade blijft zitten. Sinds 2014 zijn de schadevergoedings mogelijkheden verbeterd. Heeft u eerder al een schadevergoeding gehad, maar is er nog sprake van restschade? Ook dan kunnen we u mogelijk verder helpen. Ons doel is om u compleet schadeloos te stellen.

Symptomen van PTSS bij militairen

Bent u benieuwd naar de symptomen van PTSS bij militairen? Er zijn verschillende klachten die het gevolg kunnen zijn van PTSS. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van herbelevingen. Op die momenten heeft u even het gevoel alsof u het traumatische moment opnieuw beleeft. Ook kunt u PTSS nachtmerries over het traumatische moment hebben. Mensen met PTSS hebben bovendien eerder de neiging om angstig of boos te reageren. Ook kunt u last hebben van woedeaanvallen. De neiging om situaties, personen en activiteiten te vermijden die u aan het traumatische moment herinneren, is groot.
Het kan ook dat uw emoties juist oppervlakkiger zijn dan vroeger. Zo geeft u minder om zichzelf, maar heeft u ook minder gevoelens voor anderen. Bovendien haalt u minder plezier uit de activiteiten die u vroeger juist leuk vond. Ook herinneren veel militairen met PTSS zich het traumatische moment niet volledig. Ook concentratie- en slaapproblemen komen veel voor bij militairen met PTSS.

Militair invaliditeitspensioen

Als u een traumatische ervaring heeft gehad tijdens uw uitzending, hoeft u gelukkig niet zelf op te draaien voor de financiële kosten. Er zijn verschillende schadevergoeding mogelijkheden vanuit Defensie. Zo komt u hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor het militair invaliditeitspensioen. Bij Dolderman Letselschade Advocaten helpen we u graag om alle schadeposten in kaart te brengen. Wij vinden het belangrijk dat u compleet schadeloos gesteld wordt. Ook als u al gebruik heeft gemaakt van schadevergoedingsmogelijkheden, kan er een restschade overblijven. Wij helpen u graag, zodat u ook die schade vergoed krijgt.

Dolderman Letselschade Advocaten

Als u PTSS heeft opgelopen tijdens een uitzending, bent u bij Dolderman Letselschade Advocaten absoluut aan het juiste adres. V. Dolderman is zelf officier geweest bij de landmacht. Bovendien hebben we veel vakkundigheid en ervaring als het op gerechtelijke procedures voor veteranen aankomt. Niet voor niets wordt Dolderman Letselschade Advocaten door veteranen uit heel het land benaderd. Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij ontvangen u graag in ons kantoor in Utrecht. Is het voor u niet mogelijk om hier te komen, dan kunnen we eventueel ook bij u thuis langsgaan.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu