PTSS militairen

 1. Home
 2. PTSS militairen
null

DOLDERMAN PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

MILITAIR PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

PTSS militairen

PTSS bij militairen komt veel voor. Heeft u tijdens een uitzending een traumatische ervaring gehad, dan kunt u ook PTSS hebben opgelopen. De klachten die hierbij komen kijken, kunnen u in het dagelijkse leven erg belemmeren. Bovendien kan PTSS bij militairen ook een grote financiële impact hebben. Is uw dienstverband vroegtijdig beëindigd, dan heeft u ook inkomsten misgelopen. Zeker als u arbeidsongeschikt bent geraakt, loopt u veel inkomsten mis. Belangrijk is dat alle schadeposten in kaart worden gebracht en dat u zonder schade blijft zitten. Sinds 2014 zijn de schadevergoedings mogelijkheden verbeterd. Heeft u eerder al een schadevergoeding gehad, maar is er nog sprake van restschade? Ook dan kunnen we u mogelijk verder helpen. Ons doel is om u compleet schadeloos te stellen.

ptss klachten

Ontdek of je recht hebt op een schadevergoeding

dankzij onze defensie letselschade test weet je binnen enkele stappen of je recht hebt op een schadevergoeding.

Loading...

Heeft andere klachten? Of verwacht u klachten? Mail ons via legal@dlsa.nl.

Of laat uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug:

U kunt geen aanspraak maken op schadevergoeding.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt na aanvaarding van de medische eindtoestand (MEP) aanspraak maken op de Regeling Volledige Schadevergoeding (RVS). Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Kunt u mogelijk aanspraak maken op schade vergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Heeft u bezwaar gemaakt binnen 6 weken? Zo niet, U kunt mogelijk binnen een jaar herkeuring aanvragen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade. Mogelijk bent u nog in dienst bij de overheid als burger ambtenaar. Vul dan de aanvraag MIP in. Noot: indien u nog in dienst bent bij Defensie neem dan contact met ons op. U heeft mogelijk recht op een BIV (Bijzondere Invaliditeit Verhoging).


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP toezenden. Mail na invullen het standaardformulier aan het ABP. Een zorgcoördinator zal dan contact met u opnemen.

U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt mogelijk aanspraak maken op een schadevergoeding. Mogelijk kunt u eerder uw medische eindsituatie krijgen door een verzoek in te vullen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Vraag een MIP (Militair Invaliditeits Pensioen) aan. Een MIP is een vergoeding voor geleden schade.


Wij kunnen u een standaard aanvraagformulier MIP mailen. Mail na invullen het formulier aan het ABP. Aansluitend zal een zorgcoördinator van het ABP contact met u opnemen.


Dien een verzoek in bij het ABP om de medische eindtoestand vast te stellen. Wij kunnen u een standaardbrief mailen. Na aanvaarden met kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


Na afronden van uw behandeling en/of aanvaarden van de medische eindtoestand kunt u aanspraak maken op de RVS. Noot: indien u financiële problemen heeft kunt u mogelijk eerder aanspraak maken op de RVS. Stuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.


U kunt aanspraak maken op de regeling volledige schadevergoeding. Verstuur deze vragenlijst automatisch naar ons door. Wij nemen contact met u op.Symptomen van PTSS bij militairen

Bent u benieuwd naar de symptomen van PTSS bij militairen? Er zijn verschillende klachten die het gevolg kunnen zijn van PTSS. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van herbelevingen. Op die momenten heeft u even het gevoel alsof u het traumatische moment opnieuw beleeft. Ook kunt u PTSS nachtmerries over het traumatische moment hebben. Mensen met PTSS hebben bovendien eerder de neiging om angstig of boos te reageren. Ook kunt u last hebben van woedeaanvallen. De neiging om situaties, personen en activiteiten te vermijden die u aan het traumatische moment herinneren, is groot.
Het kan ook dat uw emoties juist oppervlakkiger zijn dan vroeger. Zo geeft u minder om zichzelf, maar heeft u ook minder gevoelens voor anderen. Bovendien haalt u minder plezier uit de activiteiten die u vroeger juist leuk vond. Ook herinneren veel militairen met PTSS zich het traumatische moment niet volledig. Ook concentratie- en slaapproblemen komen veel voor bij militairen met PTSS.

Militair invaliditeitspensioen

Als u een traumatische ervaring heeft gehad tijdens uw uitzending, hoeft u gelukkig niet zelf op te draaien voor de financiële kosten. Er zijn verschillende schadevergoeding mogelijkheden vanuit Defensie. Zo komt u hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor het militair invaliditeitspensioen. Bij Dolderman Letselschade Advocaten helpen we u graag om alle schadeposten in kaart te brengen. Wij vinden het belangrijk dat u compleet schadeloos gesteld wordt. Ook als u al gebruik heeft gemaakt van schadevergoedingsmogelijkheden, kan er een restschade overblijven. Wij helpen u graag, zodat u ook die schade vergoed krijgt.

Dolderman Letselschade Advocaten

Als u PTSS heeft opgelopen tijdens een uitzending, bent u bij Dolderman Letselschade Advocaten absoluut aan het juiste adres. V. Dolderman is zelf officier geweest bij de landmacht. Bovendien hebben we veel vakkundigheid en ervaring als het op gerechtelijke procedures voor veteranen aankomt. Niet voor niets wordt Dolderman Letselschade Advocaten door veteranen uit heel het land benaderd. Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij ontvangen u graag in ons kantoor in Utrecht. Is het voor u niet mogelijk om hier te komen, dan kunnen we eventueel ook bij u thuis langsgaan.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu