PTSS klachtenlijst

 1. Home
 2. PTSS klachtenlijst
null

DOLDERMAN PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

MILITAIR PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

PTSS klachtenlijst

Heeft u tijdens een uitzending een traumatische ervaring gehad? Dan kunt u PTSS hebben opgelopen. Op deze pagina leest u een PTSS klachtenlijst. De symptomen van PTSS kunnen u tijdens uw dagelijkse leven enorm belemmeren. Bovendien kan PTSS ook een grote financiële impact hebben. Als uw dienstverband eerder is beëindigd, dan loopt u namelijk ook inkomsten mis. Bent u ook arbeidsongeschikt dankzij uw klachten, dan loopt u nog meer inkomsten mis. Het is belangrijk dat u zelf niet met de financiële gevolgen van uw oorlogstrauma blijft zitten. Bij Dolderman Letselschade Advocaten helpen we u graag verder. Sinds 2014 zijn de mogelijkheden omtrent schadevergoedingen voor militairen sterk uitgebreid. Ook als u al een schadevergoeding heeft gehad, kan er nog sprake zijn van restschade. Ons doel is om u compleet schadeloos te stellen. Dankzij onze vakkundigheid en jarenlange ervaring, slagen we daar in veel gevallen ook in.

PTSS klachtenlijst bij militairen

Er zijn veel veteranen die tijdens hun uitzending een oorlogstrauma hebben opgelopen. Er zijn diverse klachten waar u last van kunt hebben als u PTSS heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van herbelevingen. Tijdens die herbelevingen heeft u het gevoel alsof u de traumatische gebeurtenis opnieuw beleeft. Een herbeleving kan overdag optreden, maar u kunt hier ook tijdens uw dromen last van hebben. Als u PTSS heeft, heeft u bovendien de neiging om anders te reageren. Zo reageert u bijvoorbeeld sneller angstig of boos. U kunt ook last hebben van woede uitbarstingen. Vaak probeert u zaken die u aan het traumatische moment herinneren te vermijden.
Op de PTSS klachtenlijst kunt u ook oppervlakkige emoties terugvinden. U heeft minder gevoelens voor uzelf en voor anderen. Bovendien haalt u ook minder plezier uit de activiteiten die u voorheen juist leuk vond. Niet altijd kunt u het traumatische moment nog helemaal goed herinneren. Bovendien hebben veel mensen met PTSS ook slaap- en concentratieproblemen.

PTSS klachten militairen en financiële gevolgen

PTSS klachten militairen kunnen erg vervelend zijn, maar ook hebben de klachten financiële gevolgen. Het is van belang dat alle schadeposten goed in kaart worden gebracht en dat u zelf niet met de financiële gevolgen blijft zitten. Bij Dolderman Letselschade Advocaten helpen we u daar graag bij. Wij geven u graag juridisch advies en kunnen u eventueel bijstaan tijdens een gerechtelijke procedure tegen Defensie. Bij Dolderman Letselschade Advocaten hebben we veel ervaring met gerechtelijke procedures voor militairen en met PTSS klachten veteranen. V. Dolderman is zelf bovendien ook officier geweest bij de landmacht.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan plannen we graag een afspraak met u in. U kunt dan bij ons langskomen op ons kantoor in Utrecht. Kunt u dankzij uw klachten niet langs ons kantoor gaan? Dan kunnen wij eventueel ook bij u langs huis gaan.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu