Gevolgen PTSS

 1. Home
 2. Gevolgen PTSS
null

DOLDERMAN PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

MILITAIR PTSS DEFENSIE ADVOCATEN

Gevolgen PTSS

De gevolgen van PTSS bij militairen kunnen enorm zijn. Er zijn veel veteranen die tijdens een missie een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt en daardoor PTSS hebben opgelopen. Belangrijk is dat u niet zomaar met de gevolgen van PTSS blijft zitten. De symptomen zijn deels te behandelen. Met de juiste hulp kunt u uw oorlogstrauma beter leren verwerken. Er zijn overigens ook financiële gevolgen van PTSS. Zo is uw dienstverband mogelijk eerder beëindigd. Indien u arbeidsongeschikt bent geraakt, loopt u nog meer inkomsten mis. Gelukkig hoeft u als veteraan met PTSS ook niet met de financiële gevolgen te blijven zitten. Er zijn namelijk verschillende schadevergoedingsmogelijkheden vanuit Defensie. Ook als u eerder al een schadevergoeding heeft ontvangen, kan er restschade overblijven. Belangrijk is dat u compleet schadeloos gesteld wordt. Dat is het doel van Dolderman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag door middel van juridisch advies of door gerechtelijke procedures voor u te voeren.

Kenmerken PTSS

Er zijn diverse chronische PTSS symptomen die veel invloed op uw dagelijkse leven kunnen hebben. Veel mensen met PTSS hebben last van slaap- en concentratieproblemen. Als u PTSS heeft, kunt u ook sneller boos of angstig reageren. Veel mensen met PTSS hebben bovendien last van woedeaanvallen. Soms kunt u ook reageren alsof u zich weer in een oorlogssituatie bevindt. Veel veteranen met PTSS hebben bovendien last van herbelevingen. Zo kunt u even het idee van de werkelijkheid verliezen of ‘s nachts nachtmerries hebben waarin u de traumatische gebeurtenis opnieuw meemaakt. Als u PTSS heeft, kunt u ook juist meer oppervlakkige emoties hebben. U heeft minder gevoelens voor uzelf en voor anderen. PTSS kan ook tot lichamelijke klachten leiden.

Financiële gevolgen PTSS

PTSS heeft dus ook financiële gevolgen. Dat omdat u inkomsten misloopt en omdat PTSS behandeld moet worden. Om de nare gevolgen van PTSS te beperken, is het belangrijk dat u PTSS op tijd laat behandelen. De financiële gevolgen kunt u beperken of vermijden door Dolderman Letselschade Advocaten in te schakelen. Wij hebben veel ervaring met gerechtelijke procedures voor veteranen tegen Defensie. Bovendien geven we u ook graag juridisch advies.

Waarom Dolderman Letselschade Advocaten?

Heeft u last van een angststoornis, paniekaanvallen, PTSS of lichamelijk letsel als gevolg van uw uitzending? Dan bent u bij Dolderman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Wij helpen u bij het indienen van een schadeclaim tegen Defensie. Ook kunnen we u helpen bij het optellen van alle schadeposten. Ons doel is immers om u compleet schadeloos te stellen. Veteranen door heel het land kiezen ervoor om Dolderman Letselschade Advocaten te benaderen. Bovendien is V. Dolderman zelf officier geweest bij de landmacht. De regels voor militairen en veteranen zijn net iets anders. Het is dan ook verstandig om voor een specialist te kiezen.
Wij plannen graag een afspraak met u in op ons kantoor in Utrecht. Heeft u niet de mogelijkheid om langs ons kantoor te komen, bijvoorbeeld omdat u klachten u dusdanig belemmeren dat dit niet mogelijk is? Dan kunnen we ook een afspraak bij u thuis inplannen.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu