Gevolgen onbehandelde PTSS

 1. Home
 2. Gevolgen onbehandelde PTSS
null

DEFENSIE LETSELSCHADE ADVOCATEN

PTSS LIBANON VETERANEN

Gevolgen onbehandelde PTSS

De gevolgen van onbehandelde PTSS kunnen ontzettend vervelend zijn. Om die reden is het van belang dat u PTSS laat behandelen als u symptomen ervaart. PTSS heeft niet alleen vervelende klachten, maar kan in veel gevallen ook een grote financiële impact met zich meebrengen. Veel veteranen hebben een traumatische gebeurtenis meegemaakt tijdens hun uitzending. Om die reden komt PTSS bij militairen ook relatief vaak voor. Bij Dolderman Letselschade Advocaten hebben we ons volledig gespecialiseerd in gerechtelijke procedures voor militairen en veteranen. Heeft u lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen tijdens uw uitzending, dan helpen wij u graag verder. Gelukkig zijn er sinds 2014 meer schadevergoedingsmogelijkheden voor militairen met PTSS. Ook als u al een schadevergoeding ontvangen heeft, maar als er nog sprake is van restschade kunnen wij u mogelijk helpen. Wij willen u namelijk compleet schadeloos stellen.

Chronische PTSS symptomen

PTSS kan veel vervelende symptomen hebben. Zo kunt u last hebben van slaap- en concentratieproblemen. U heeft bovendien eerder de neiging om sneller boos of juist angstig te reageren. Soms kunt u weer even reageren alsof u op missie bent. Bovendien hebben veel militairen met PTSS last van herbelevingen. Zo kunt u nachtmerries hebben waarin u zich weer in een oorlogssituatie bevindt. Ook overdag kunt u echter last hebben van die herbelevingen. Om herinneringen aan uw traumatische ervaring te vermijden, kunt u ervoor kiezen om gevoelens, plaatsen en personen die u hieraan herinneren te ontlopen.

Veel veteranen met PTSS hebben bovendien ook meer oppervlakkige emoties. Zo geeft u minder om zichzelf, maar ook om anderen. De gevolgen van onbehandelde PTSS kunnen dan ook erg vervelend zijn.

Financiële en lichamelijke gevolgen PTSS

Als u PTSS heeft, bent u vaak gespannen en gestrest. Uiteraard kan dit ook lichamelijk zijn tol eisen. Zo kunt u lichamelijk bijvoorbeeld continu vermoeid zijn. Ook financieel kan PTSS gevolgen hebben. Zo kunt u mogelijk niet langer werken en loopt u inkomsten mis. Belangrijk is dat u PTSS laat behandelen, zodat u niet met de gevolgen van onbehandelde PTSS blijft zitten. Om het financiële gedeelte aan te pakken, kunt u ervoor kiezen om Dolderman Letselschade Advocaten in te schakelen. Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis, weten we veel gerechtelijke procedures tegen Defensie tot een goed eind te brengen.

Waarom Dolderman Letselschade Advocaten?

Er zijn diverse redenen om voor Dolderman Letselschade Advocaten te kiezen. Dankzij onze ruime ervaring en grote vakkundigheid, is de kans op een succesvolle afloop zeer groot. Veteranen door heel het land kiezen ervoor om ons te benaderen. Bovendien is V. Dolderman zelf ook officier geweest bij de landmacht. Wilt u graag weten wat wij juridisch voor u kunnen betekenen? Plant u dan een afspraak met ons in. Wij bespreken de mogelijkheden graag metu op ons kantoor in Utrecht. Indien u niet de mogelijkheid heeft om ons kantoor in Utrecht te bezoeken, kunnen we eventueel ook een afspraak bij u thuis inplannen.

Vertel ons wat er gebeurd is?

  Wat is er gebeurd?

  Uw Naam en Telefoonnummer?

  null

  WAAR KUNNEN WE U BIJ HELPEN?

  MR. V. DOLDERMAN IS OFFICIER GEWEEST BIJ DE LANDMACHT

  Bent u als beroeps- of als dienstplichtig militair uitgezonden? Heeft u te maken met lichamelijk of geestelijk letsel (PTSS) door de uitzending? Wij beschikken over de unieke ervaring en deskundigheid om uw dienstgerelateerde schade te claimen.

  null

  PTSS en schadevergoeding: de meest gestelde vragen en antwoorden

  null

  NEEM CONTACT OP

  GRATIS LETSELSCHADE ADVIES

   Menu